Tenorul Bogdan Mihai revine pe scena Operei Naţionale Bucureşti

Tenorul Bogdan Mihai revine pe scena Operei Naţionale Bucureşti (ONB) în rolul contelui Almaviva din opera "Bărbierul din Sevilla", de Gioacchino Rossini, spectacolul urmând să aibă loc joi, de la 18.30, informează ONB.

78 afișări
Imaginea articolului Tenorul Bogdan Mihai revine pe scena Operei Naţionale Bucureşti

Tenorul Bogdan Mihai revine pe scena Operei Naţionale Bucureşti

În prezent, numai trei tenori din lume pot aborda dificila şi strălucita arie a Contelui Almaviva Cessa din "Il Barbiere di Siviglia (Bărbierul din Sevilla)", iar Bogdan Mihai este unul dintre ei.

A interpretat pentru prima dată această arie la Festivalul şi Concursul Internaţional de Canto Hariclea Darclée de la Brăila şi a cunoscut un adevărat triumf în această capodoperă belcantistă la Opera Naţională Bucureşti şi apoi la Opera din Stuttgart.

Alături de Bogdan Mihai, pe 26 noiembrie, vor evolua artiştii ONB Ştefan Schuller (Don Bartolo), Oana Andra (Rosina), Iordache Basalic (Figaro), Pompeiu Hărăşteanu (Don Basilio), Vasile Chişiu (Fiorello), Ruxandra Ispas (Berta), Ionuţ Gavrilă (Sergentul).

Participă orchestra ONB şi corul teatrului, pregătit de maestrul Stelian Olariu. Dirijorul spectacolului este Ciprian Teodoraşcu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici