The Money Channel renunţă la şapte angajaţi

Televiziunea de business The Money Channel a renunţat la şapte angajaţi, concedierea acestora fiind influenţată de "performanţa" lor şi de "optimizarea" activităţii postului, a declarat pentru MEDIAFAX Sorin Freciu, preşedintele Diviziei Business Media din trustul Realitatea-Caţavencu.

175 afișări
Imaginea articolului The Money Channel renunţă la şapte angajaţi

The Money Channel renunţă la şapte angajaţi

Potrivit lui Sorin Freciu, decizia de a renunţa la aceşti angajaţi nu are legătură directă cu criza financiară, ci cu performanţele acestora.

"Suntem atenţi la costuri, dar decizia luată nu are legătură directă cu criza. Are legătură cu performanţa şi cu optimizarea fluxurilor. Se întâmpla şi până acum (...) Sunt aspecte absolut corecte şi normale în funcţionarea unei redacţii", a explicat Sorin Freciu.

El a precizat că decizia s-a materializat de la 1 august, afectând 3 oameni pe partea editorială, 3 - pe partea de producţie şi o secretară. "Fiecare şef de departament a luat decizii în cadrul departamentului lui (...) A fost o discuţie mai veche, care s-a materializat la 1 august", a spus Sorin Freciu. El a mai spus că, în acelaşi timp, la The Money Channel au fost şi angajaţi oameni.

Echipa The Money Channel cuprinde în prezent peste 80 de persoane. "Mai există nişte externalizări pe partea de producţie", a explicat Sorin Freciu.

The Money Channel este parte a Diviziei Business Media a grupului Realitatea - Caţavencu, alături de cotidianul de afaceri Business Standard şi săptămânalul Money Express.

Grupul Realitatea-Caţavencu include patru divizii media: Quality (Realitatea TV, Realitatea FM, Academia Caţavencu, Cotidianul, Radio Guerrilla, Idei în Dialog), Business Media (Money Channel, Business Standard, Money Express), Lifestyle (Romantica, pachetul de canale de film CineStar, 24FUN, Tabu, Superbebe, Aventuri la Pescuit, Bucătăria pentru toţi) şi f5 - New Media (peste 30 de site-uri printre care realitatea.net, money.ro, 24fun.ro), precum şi agenţia de presă NewsIn şi reţelele Monopoly TV şi Zoom.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici