The Weeknd, primul mare spectacol din 2021: va cânta în pauza Super Bowl

  • Artistul The Weeknd a fost ales cap de afiş pentru spectacolul din pauza Super Bowl 2021
  • Canadianul se simte "copleşit şi onorat" că va călca pe urmele unor arişti ca Beyonce, Shakira sau Coldplay
  • Evenimentul are loc pe 7 februarie şi va fi transmis live în toată lumea. Ediţia 2020 a fost urmărită de 150 de milioane de spectatori
155 afișări
Imaginea articolului The Weeknd, primul mare spectacol din 2021: va cânta în pauza Super Bowl

Abel Tesfaye (aka The Weeknd) este artistul ales să cânte în pauza Super Bowl-ului de anul viitor, de pe 7 februarie. El calcă pe urmele unor artişti ca Beyonce, Coldplay, Madonna sau Lady Gaga şi devine cap de afiş pentru unul dintre cele mai aşteptate spectacole ale anului.

În mod normal, evenimentul este sold-out cu multe luni înainte şi fanii ajung să plătească zeci de mii de dolari pe bilete. La ediţia din 2021, datorită restricţiilor impuse de pandemie, doar 20% dintre locurile de pe stadion au fost scoase la vânzare.

Spectacolul, transmis în peste 130 de ţări, atrage anual o audienţă de aproape 150 de milioane de spectatori. 30 de secunde de publicitate în cadrul transmisiei live au costat anul trecut 5.6 milioane de dolari. Rapper-ul Jay-Z este cel care produce showul în 2021.

“Am crescut urmărind cei mai mari artişti din lume cântând la Super Bowl şi visăm cu toţii să ajungem acolo. Sunt onorat şi extaziat să fiu în centrul acestei scene faimoase", a spus The Weeknd.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici