TIFF 2012: Biletele pentru festival, puse în vânzare. Care sunt preţurile

Biletele pentru cea de-a unsprezecea ediţie a Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF), cu preţuri cuprinse între 6 şi 10 lei, pot fi cumpărate, începând de luni, de la cinematografele şi locurile de proiecţie din Cluj-Napoca.

440 afișări
Imaginea articolului TIFF 2012: Biletele pentru festival, puse în vânzare. Care sunt preţurile

TIFF 2012: Biletele pentru festival, puse în vânzare. Care sunt preţurile (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

Conform unui comunicat de presă transmis de organizatorii TIFF, biletele pentru festival sunt puse în vânzare începând de luni la Cinema "Florin Piersic", Cinema Arta, Cinema Victoria, Casa de Cultură a Studenţilor, în Piaţa Unirii, Odeon Cineplex (în incinta Polus Center) şi Casa TIFF (pentru invitaţi şi persoanele acreditate).

Casieriile sunt deschise între orele 11.00 şi 18.00, de luni până joi, iar de vineri şi până în 10 iunie între orele 9.00 şi 23.00.

Biletele cumpărate cu anticipaţie - cu minimum o zi înaintea proiecţiei - costă 8 lei, respectiv 6 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari. Biletele cumpărate în ziua proiecţiei costă 10 lei pentru toate categoriile de spectatori.

La TIFF există şi bilete cu regim special: bilet de intrare pentru copii şi elevi - 5 lei (valabil doar pentru proiecţiile de film din programul EducaTIFF), bilet pentru proiecţiile în aer liber din Ursus Open Air - 7 lei, bilet pentru proiecţiile de la Bonţida - Castelul Banffy -7 lei (2 şi 3 iunie), bilet pentru proiecţii 3D - 15 lei.

De asemenea, un bilet pentru ceremonia de deschidere costă 20 de lei, iar unul pentru ceremonia de închidere, care va avea loc la Teatrul Naţional, costă 25 de lei.

Accesul la proiecţiile Mănăştur Open Air este gratuit, iar pentru Cinema Mărăşti un bilet achiziţionat va asigura accesul la proiecţie pentru două persoane.

De la toate casieriile TIFF se pot obţine bilete de intrare pentru proiecţiile care vor avea loc la Cinema "Florin Piersic", Cinema Arta, Cinema Victoria, Cinema Mărăşti, Ursus Open Air (Piaţa Unirii), Casa de Cultură a Studenţilor, Institutul Francez Cluj şi Odeon Cineplex (patru săli).

În cazul în care va ploua, proiecţia zilnică a filmului de la Ursus Open Air (ora 21.45) va avea loc în aceeaşi seară la Casa de Cultură a Studenţilor, începând cu ora 23.00. Biletele cumpărate pentru filmul din Piaţa Unirii îşi păstrează valabilitatea.

Pentru proiecţiile unde accesul este liber, este necesară achiziţionarea unui bilet cu valoare zero de la orice casierie TIFF, pentru acces în sală, în limita locurilor disponibile. De la această regulă fac excepţie proiecţiile care vor avea loc la Mănăştur Open Air.

Un număr de 60 de carduri TIFF cu valoare de 200 de lei vor fi puse în vânzare începând de vineri, ora 11.00. Pentru a putea beneficia de acest card, doritorii trebuie să completeze formularul TIFFcard şi să îl trimită prin e-mail împreună cu datele lor de identificare şi o fotografie în format .jpg la adresa card@tiff.ro sau să se prezinte la biroul de acreditări de la Casa TIFF, strada Universităţii, nr. 6. Cardul garantează accesul la 35 de proiecţii, la alegere, cu excepţia evenimentelor speciale. Deţinătorul cardului îşi va putea procura bilete în avans (sau în ziua proiecţiei) pentru orice film din programul TIFF, în limita locurilor libere, prin prezentarea cardului la orice casierie TIFF. Deţinătorul TIFFcard-ului nu poate viziona mai mult de şase proiecţii pe zi şi nu poate procura două bilete la aceeaşi proiecţie. TIFFcard-ul nu garantează accesul la recepţiile, spectacolele sau concertele din cadrul festivalului.

Biletele pentru orice film pot fi obţinute de la orice casierie TIFF sau online prin www.biletmaster.ro. Biletele de intrare pentru proiecţiile de la Institutul Francez Cluj, Cinema Mărăşti, Ursus Open Air sau pentru alte evenimente speciale vor fi disponibile şi la intrare, cu o oră înaintea fiecărei proiecţii. Posesorii de bilete care ajung în ultimele cinci minute la proiecţia respectivă nu vor avea garantate locuri libere în sală.

Cea de-a unsprezecea ediţie a Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF) va avea loc în perioada 1 - 10 iunie la Cluj-Napoca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici