Tom Hanks spune că versiunea AI a sa a fost folosită într-o reclamă, fără acordul său

Tom Hanks şi-a avertizat fanii că o reclamă pentru un plan stomatologic care pare să folosească imaginea sa este falsă şi a fost creată cu ajutorul inteligenţei artificiale.

479 afișări
Imaginea articolului Tom Hanks spune că versiunea AI a sa a fost folosită într-o reclamă, fără acordul său

Tom Hanks spune că versiunea AI a sa a fost folosită într-o reclamă, fără acordul său

Într-un mesaj postat pentru cei 9,5 milioane de urmăritori ai săi de pe Instagram, actorul a spus că imaginea sa a fost folosită fără permisiunea sa.

"ATENŢIE!!! Există un videoclip care promovează un plan dentar cu o versiune AI a mea. Nu am nimic de-a face cu asta", a scris Hanks.

Câştigătorul premiului Oscar îşi exprimase în trecut îngrijorarea cu privire la utilizarea inteligenţei artificiale în filme şi televiziune, deşi nu s-a ferit să aprobe versiuni modificate digital ale sale în filme, potrivit The Guardian.

"The Polar Express" din 2004, animată pe calculator, conţinea o versiune CGI a lui Hanks. De asemenea, a fost îmbătrânit în scenele din filmul din 2022 A Man Called Otto.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tom hanks,
reclamă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici