TOP 10 al celor mai bune site-uri ştiinţifice

BBC a ocupat primul loc în Topul 10 al celor mai bune site-uri de ştiri ştiinţifice, alcătuit de RealClearScience.

4380 afișări
Imaginea articolului TOP 10 al celor mai bune site-uri ştiinţifice

TOP 10 al celor mai bune site-uri ştiinţifice

Astfel, site-ul BBC News Science and Environment a depăşit în acest clasament concurenţi de prestigiu, precum New Scientist şi National Geographic, informează bbc.co.uk.

Jurnaliştii de la BBC au fost lăudaţi pentru "abilitatea de a comunica subiecte complexe unui public global".

Totodată, autorii acestui top au spus că echipa de la departamentul Science-Environment de la BBC are "un instinct jurnalistic extraordinar".

Nature News s-a clasat pe poziţia a doua, iar Wire a completat podiumul celor mai bune site-uri de ştiri ştiinţifice, ocupând poziţia a treia.

Topul 10 al celor mai bune site-uri de ştiri ştiinţifice este completat, în ordine, de Ars Technica, New Scientist, Popular Science, Live Science, National Geographic, Smithsonian Magazine şi io9.

Totodată, site-ul secţiunii Ştiinţă de la US National Public Radio, site-ul revistei Nautilus şi cel al revistei Slate au primit menţiuni onorifice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici