Top 20 cele mai sigure programe antivirus

Trăim, fără doar şi poate, într-o eră informatizată. Suntem dependenţi de calculator, stăm mai tot timpul conectaţi pe internet şi facem conferinţe cu prietenii pe messenger. Dar suntem expuşi la tot felul de viruşi, care ne pot ataca şi distruge fişierele electronice, pe care le păstrăm pe calculator.

1514 afișări
Imaginea articolului Top 20 cele mai sigure programe antivirus

Top 20 cele mai sigure programe antivirus (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Singura modalitate de a ne proteja PC-ul este să ne instalam un antivirus eficient.

Înainte de a-ţi instala un program antivirus, asigură-te că PC-ul tău nu este deja infectat cu viruşi. Un program de securitate software nu funcţionează dacă îl vei instala pe un computer deja infectat.

Citeşte mai multe despre cele mai sigure programe antivirus pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici