Top 5 aparate foto pentru amatori

Chiar dacă e la modă să faci poze cu telefonul, iar unele dintre mobile sunt înzestrate cu camere foto destul de performante pentru un amator, tot aparatele foto ramân alegerea mai bună dacă vrei să păstrezi instantanee din vacanţă sau de la diferite evenimente.

814 afișări
Imaginea articolului Top 5 aparate foto pentru amatori

Top 5 aparate foto pentru amatori

Cei de la PCWorld au testat mai multe aparate foto digitale compacte care se află pe piaţă în prezent şi au ales 5, considerate cele mai performante şi cu un raport calitate-preţ foarte bun. Nu este neapărat un clasament, ci doar o alegere a tot ce este mai bun pe piaţă în acest moment.

Canon PowerShot S90

Face cele mai clare poze chiar şi în condiţii de luminozitate slabă. Este foarte uşor de utilizat şi are un meniu simplu şi clar.
Preţ: 300-350 euro

Panasonic Lumix DMC-ZR1

Este o cameră foarte silenţioasă, performantă atât pentru fotografii cât şi pentru video.
Preţ: 200-250 euro

Citeşte mai multe despre aparatele foto pentru amatori pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici