Totul despre cel mai bun film şi cel mai bun regizor din 2010, la "Best of Gopo", la ProCinema

Telespectatorii ProCinema pot afla toate detaliile despre marii câştigători de la premiile Gopo de anul acesta la categoriile "cel mai bun film" şi "cel mai bun regizor", în ediţiile "Best of Gopo" de joi, respectiv vineri, informează postul de televiziune.

3 afișări

Ambele trofee au revenit echipei filmului "Eu când vreau să fluier, fluier", marele învingător al celei de-a cincea ediţii a premiilor Gopo, care şi-a adjudecat şapte dintre cele 12 statuete pentru care fusese nominalizat.

În ediţia "Best of Gopo" de joi, dedicată categoriei "cel mai bun regizor", telespectatorii ProCinema îi pot urmări pe nominalizaţii care au concurat pentru acest premiu, începând de la cocktail-ul premergător galei, pe covorul roşu, dar şi în timpul evenimentului.

În ediţia "Best of Gopo" de joi, poate fi urmărit şi interviul pe care Florin Şerban, cel mai bun regizor al anului 2010, l-a acordat pentru ProCinema.

Nu a constituit o surpriză faptul că "Eu când vreau să fluier, fluier" şi-a adjudecat trofeul pentru cel mai bun film, dat fiind faptul că în cursa pentru premiile Gopo a plecat din pole position. Filmul produs de Cătălin Mitulescu şi Daniel Mitulescu şi regizat de Florin Şerban a întrunit şi votul specialiştilor cinematografiei româneşti, dar şi votul publicului, fiind câştigător şi la categoria "cel mai mare success de box-office din 2010".

În ediţia "Best of Gopo" de vineri, telespectatorii ProCinema pot afla totul despre producţiile nominalizate la categoria "cel mai bun film", pot urmări interviuri cu Florin Şerban şi Daniel Mitulescu, dar şi imagini din culisele premiilor Gopo 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici