Trafic record pentru mediafax.ro

Site-ul www.mediafax.ro a înregistrat un trafic record în luna februarie, când a avut 736.166 de vizitatori unici, cu circa 19% mai mulţi decât în prima lună a acestui an, conform datelor SATI.

31 afișări
Imaginea articolului Trafic record pentru mediafax.ro

Trafic record pentru mediafax.ro

De asemenea, numărul total de afişări a crescut cu 10%, până la peste 4,42 milioane de afişări în februarie.

Astfel, în luna februarie, mediafax.ro a avut una dintre cele mai puternice creşteri dintre site-urile de ştiri din România, atât din punctul de vedere al numărului de vizitatori unici, cât şi al afişărilor.

Totodată, februarie 2009 a fost a 14-a lună de creştere continuă a traficului site-ului, care, din decembrie 2007 până în prezent, a avut în fiecare lună un număr din ce în ce mai mare de vizitatori unici.

Recordul de trafic pe zi pe mediafax.ro a fost înregistrat tot în februarie, pe 26 ale lunii, când circa 68.400 de vizitatori unici au accesat singurul site al unei agenţii de presă româneşti care se adresează în mod direct consumatorilor finali.

Site-ul furnizează în timp real conţinut multimedia (text, fotografii, înregistrări audio şi video), prezentând echidistant cele mai importante evenimente din toate domeniile de interes: politic, economic, social, sport, externe, cultură-media, life-inedit şi ştiinţă-sănătate.

Totodată, vizitatorii au posibilitatea de a dezbate împreună cu jurnaliştii Mediafax evenimente şi probleme de actualitate, pe blogul "Dincolo de ştiri", ce poate fi accesat la adresa www.mediafax.ro/blog.

Citeşte şi:

Blogul Mediafax este finalist la RoBlogFest

mediafax.ro şi mediafax.biz, câştigătoare la Internetics 2007

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici