Traian şi Maria Băsescu au asistat la o piesă de teatru, la Vâlcea

Preşedintele Traian Băsescu a revenit la Râmnicu Vâlcea, sâmbătă seară, unde a asistat, alături de soţia sa, Maria Băsescu, în Parcul Zăvoi, la o piesă de teatru, după ce, în cursul zilei, a vizitat Combinatul Chimic Oltchim din municipiu şi apoi două localităţi din judeţul Dolj.

85 afișări
Imaginea articolului Traian şi Maria Băsescu au asistat la o piesă de teatru, la Vâlcea

Traian şi Maria Băsescu au asistat la o piesă de teatru, la Vâlcea (Imagine din arhivă; Georgiana Iacob/Mediafax Foto)

Şeful statului a asistat parcul "Zăvoi", cu prilejul Zilelor Râmnicului, la o piesă de teatru pusă în scenă de o trupă de la Teatrul Municipal "Ariel", iar apoi s-a plimbat pe aleile parcului, unde s-a fotografiat şi a dat mâna cu localnicii şi turiştii care participau la sărbătoare.

"Mă simt onorat să fiu prezent la Râmnicu Vâlcea, nu am putut să refuz invitaţia de a participa la zilele oraşului. Aveţi un oraş foarte frumos şi foarte cochet, se vede că există implicare la nivel de administraţie", a declarat Traian Băsescu.

După o vizită în parcul "Zăvoi", de aproximativ trei ore, Traian Băsescu a plecat din Râmnicu Vâlcea spre staţiunea Băile Olăneşti, unde a rămas într-una din vilele de protocol ale RAPPS.

Preşedintele Băsescu fusese invitat să participe la sărbătoarea Zilele Râmnicului de către primarul municipiului, Mircia Gutău. Acesta este a doua vizită a şefului statului în judeţul Vâlcea în acest an, el fiind prezent, în luna mai, şi la târgul de ceramică "Cocoşul de Hurez".

Secţia Sere Spaţii Verzi din cadrul Direcţiei Administrării Domeniului Public a pregătit locuitorilor oraşului şi oaspeţilor care au venit la Râmnicu Vâlcea cu ocazia manifestărilor dedicate Zilei Imnului Naţional o plăcută surpriză prin amenajarea, în preajma iazului cu nuferi din partea de Sud a Parcului Zăvoi, a unei expoziţii florale cu produse horticole, produse în serele de la Râureni ale Direcţiei Administraţiei Domeniului Public.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici