Trenduri în comunicare în România, 2016: Bogdan Strătulă despre diversificarea radioului

Serialul Mediafax referitor la trendurile de comunicare pe piaţa românească, în 2016, vă prezintă azi opiniile lui Bogdan Strătulă, unul dintre oamenii de radio foarte cunoscuţi. Bogdan Strătulă a condus PRO FM şi Radio ZU şi este director executiv la proaspăt lansatul Radio 7.

1074 afișări
Imaginea articolului Trenduri în comunicare în România, 2016: Bogdan Strătulă despre diversificarea radioului

Trenduri în comunicare în România, 2016: Bogdan Strătulă despre diversificarea radioului

1. Radioul nu mai este radio. A devenit un mix echilibrat de Facebook, Instagram, Mixcloud, Soundcloud, imagine, imagine în mişcare şi, nu în ultimul rând, radio.

2. Exportul de conţinut al presei tipărite în online. Cu pericolul, în multe cazuri real, de pierdere a identităţii produsului originar. E interesant de urmărit dacă veniturile din online vor fi capabile să susţină business-ul care mai devreme sau mai târziu va trebui să finanţeze elementele de identitate: investigaţii proprii, editorialişti interesanţi...

3. Televiziunea se va implica în drivere colaterale de comunicare (ca online-ul – n.r.). O va face însă mai mult din raţiuni de marketing şi comunicare, decât din raţiuni de business, fiindcă veniturile adiacente sunt mici, raportat la bugetele necesare pentru achiziţiile şi producţia de programe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici