Trupul Michaelei Tonitza Iordache va fi incinerat luni

Trupul Michaelei Tonitza Iordache - soţia regretatului Ştefan Iordache -, decedată sâmbătă, va fi incinerat luni, iar după 40 de zile, familia sa îi va depune cenuşa la Gruiu, unde a fost înmormântat şi soţul acesteia, a declarat pentru MEDIAFAX Ludmila Patlanjoglu, autoarea biografiei actorului.

37 afișări
Imaginea articolului Trupul Michaelei Tonitza Iordache va fi incinerat luni

Trupul Michaelei Tonitza Iordache va fi incinerat luni

Cei care doresc să îi aducă un ultim omagiu o pot face luni, 15 martie, la Teatrul Ţăndărică din Bucureşti (Sala Lahovary - Str. Eremia Grigorescu nr. 24), între orele 10.00 - 13.00.

Potrivit Antena 3, Michaela Tonitza Iordache s-a stins din viaţă sâmbătă dimineaţă, la Spitalul Elias din Capitală, după ce s-a aflat în comă o săptămână.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici