Tudor Gheorghe vorbeşte despre "generaţia englezismelor", pe muzică de taraf, pe 14 mai, în Capitală

Tudor Gheorghe va susţine concertul "The Best of Taraf", în care va vorbi despre "generaţia englezismelor", pe 14 mai, de la ora 20.00, la Sala Palatului din Bucureşti, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

572 afișări
Imaginea articolului Tudor Gheorghe vorbeşte despre "generaţia englezismelor", pe muzică de taraf, pe 14 mai, în Capitală

Tudor Gheorghe vorbeşte despre "generaţia englezismelor", pe muzică de taraf, pe 14 mai, în Capitală (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

Tudor Gheorghe şi instrumentiştii Virgil Iordache (vioară), Floricel Gheorghe (ţambal), Liviu Preda (braci) şi Ionel Feraru (contrabas) pregătesc pentru spectatori un spectacol de colecţie.

"The Best of Taraf" va cuprinde o sinteză a celor mai frumoase melodii de muzică populară pe care Tudor Gheorghe le-a cântat pe atâtea scene alături de instrumentiştii săi.

"Trăim alături de o generaţie fascinată de limba engleză, care bagă englezisme d-astea şi când e cazul şi când nu e cazul. Atunci, ca să mă amuz, am zis «The Best of Taraf»", spune Tudor Gheorghe.

Spectacolul va fi presărat cu momente de interacţiune cu publicul. "Am fost apostrofat, uneori, cu pseudoeleganţă intelectuală, că, după ce am făcut spectacole cu orchestre simfonice şi coruri academice n-ar trebui să mă cobor la un amărât de taraf, fie el şi tradiţional. Răspund pentru cei care mă înţeleg: mă înalţ, dragilor, alături de taraf! Lângă ei mă simt mângâiat de Guguianu şi Brâncuşi, lângă ei îi aud pe Enescu şi Zamfir care-mi şoptesc cum trebuie să rămân. Să rămânem. Credeţi-mă!", mai spune Tudor Gheorghe.

Biletele pentru concertul "The Best of Taraf" sunt disponibile la preţuri variabile, în funcţie de categorie, şi pot fi achiziţionate prin reţeaua Eventim de la magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Cărtureşti, Humanitas, de la casa de bilete a Sălii Palatului şi online, de pe www.eventim.ro şi www.vreaubilet.ro.

Biletele pot fi cumpărate la următoarele preţuri: categoria VIP - 200 de lei, categoria I - 150 de lei, categoria a II-a - 120 de lei, categoria a III-a - 100 de lei, categoria a IV-a - 70 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici