Tudor Giurgiu va organiza "Dracula Dreamin'", la Braşov

Regizorul Tudor Giurgiu intenţionează să organizeze un festival de filme horror şi fantasy - "Dracula Dreamin'" - la Braşov, la sfârşitul lunii august.

2 afișări
Imaginea articolului Tudor Giurgiu va organiza "Dracula Dreamin'", la Braşov

Tudor Giurgiu va organiza "Dracula Dreamin'", la Braşov

Tudor Giurgiu a declarat pentru MEDIAFAX că noul festival va fi organizat împreună cu Amprenta Advertising din Cluj, agenţie cu care a mai colaborat şi pentru realizarea  Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF).

Regizorul a spus că mai multe detalii despre festival se vor cunoaşte la sfârşitul lunii ianuarie.

Potrivit lui Cristian Grindea, de la Amprenta Advertising, festivalul se va numi "Dracula Dreamin'" şi va avea un buget de peste 500.000 de euro. Campania de promovarea a festivalului se va derula în mediile clasice - TV, presă scrisă, radio, indoor, outdoor - şi online, a declarat pentru MEDIAFAX Cristian Grindea.

Organizatorii intenţioneasă să includă "Dracula Dreamin'" în circuitul unor festivaluri de gen, precum  "Horror Fest"  şi "Dead by Dawn", ambele din Marea Britanie, "Fantastic Film Festival", organizat la Bruxelles, şi "Fantasy Film Fest" din Germania.

Tudor Giurgiu a pus bazale Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF), care a debutat în 2002 la Cluj, fiind cel mai important festival de film din România. Amploarea TIFF-ului a crescut în decursul anilor, la ultima ediţie, participând 160 de filme din 39 de ţări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici