Twitter va pedepsi dezinformarea cu privire la vaccin. Care sunt sancţiunile

  • Twitter a anunţat că va pedepsi dezinformarea cu privire la vaccin.
  • La prima abatere postarea va fi ştearsă, la a doua contul va fi suspendat 12 ore.
  • La 5 abateri de dezinformare cu privire la vaccin, persoana va avea contul blocat definitiv.
379 afișări
Imaginea articolului Twitter va pedepsi dezinformarea cu privire la vaccin. Care sunt sancţiunile

Twitter va pedepsi dezinformarea cu privire la vaccin. Care sunt sancţiunile

Twitter nu dă înapoi în lupta cu dezinformarea şi anunţă noi sancţiuni.

Criticată că i-a suspendat contul lui Donald Trump printr-o decizie strict a companiei, Twitter continuă pe aceeaşi linie. Va monitoriza conturile şi va trece la sancţiuni împotriva ştirilor false cu privire la vaccinare.
 
YouTube şi Facebook au anunţat încă din luna octombrie reguli stricte pentru a opri posibilele informaţii false într-o perioadă în care vaccinurile erau în testele clinice.
 
Acum, Twitter va suspenda un cont pentru 12 ore la a doua abatere, 24 de ore la a treia abatere. A 4-a abatere aduce 7 zile de suspendare şi cont închis definitiv după 5 abateri, potrivit Global News.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici