Ultimele mese ale vedetelor, înainte de moarte

Atunci când vedetele dispar înainte de timpul lor, de multe ori oamenii sunt fascinaţi de detaliile minore din momentele lor finale, scrie Gustarte.

332 afișări
Imaginea articolului Ultimele mese ale vedetelor, înainte de moarte

Ultimele mese ale vedetelor, înainte de moarte

Citeşte mai departe pentru a afla ce au mâncat unele dintre cele mai cunoscute persoane publice la ultima lor masă.

1. Elvis Presley

Ulima masă al lui Elvis, pe data de 16 august 1977, nu a fost unul dintre sandwich-urile lui faimoase, cu unt de arahide, banane şi bacon, ci îngheţată şi biscuiţi cu ciocolată.

2. Michael Jackson

Urmând să mearga într-un turneu de revenire, regele popului a murit în circumstanţe suspecte pe 25 iunie 2009, iar ultima sa masă a fost o salată destul de sănătoasă cu spanac şi piept de pui.

3. John Lennon

În drum spre studioul de înregistrări din New York, fostul membru al trupei Beatles, John Lennon, s-a bucurat de un sandwich de carne de vită cu planul de a avea o masa mai mare odată ce ajunge acasă. Din păcate, la întoarcerea sa, a fost împuşcat de Mark David Chapman în afara apartamentului său, la data de 8 decembrie 1980.

4. Whitney Houston

Cântăreaţa, actriţa şi producătorul care a câştigat premiul Grammy s-a înecat în camera ei de hotel din Beverly Hills, pe 11 februarie 2012. Înainte de incident a comandat un hamburger şi un sandwich de curcan, împreună cu o porţie de cartofi prajiti, şampanie şi Heineken.

Citeşte continuarea pe Gustarte

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici