Un celebru cinematograf francez se va închide în august din cauza audienţei scăzute

  • Grand Rex este unul dintre cinematografele pariziene emblematice
  • Cinematograful a rămas deschis în timpul celui De-al Doilea Război Mondial
  • Puţini spectatori riscă să vadă filmele de pe marele ecran din cauza pandemiei
283 afișări
Imaginea articolului Un celebru cinematograf francez se va închide în august din cauza audienţei scăzute

Sursa foto: profimedia

Celebrul cinematograf parizian Grand Rex îşi închide porţile spectatorilor în luna august, din cauza audienţei scăzute generate de pandemie. Mulţi spectatori evită deplasarea la cinema de frică să nu se infecteze cu noul coronavirus.

Cinematograful Grand Rex a funcţionat neîntrerupt încă din timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Managerii au luat decizia de a-l închide în luna august pentru că, spun ei, ies în pierdere mai puţin

„Vom pierde mai puţini bani dacă închidem decât dacă rămânânem deschişi”, a declarat managerul Alexandre Hellmann.

Cu 2.700 de locuri, şapte ecrane, dintre care unul  de 300 de metri pătraţi, Grand Rex este cu siguranţă unul dintre cele mai mari cinematografe din Europa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici