Cântăreţul What’s up a fost reclamat de fosta iubită pentru agresiune. Bărbatul a făcut scandal la Poliţie

Cântăreţul Marius Marian Ivancea, cunoscut ca „What’s Up”, a fost dus la Secţia 17 de Poliţie din Capitală, luni seara, după ce a fost reclamat de fost iubită, care a sunat la 112 şi a spus că bărbatul o agresează.

5214 afișări
Imaginea articolului Cântăreţul What’s up a fost reclamat de fosta iubită pentru agresiune. Bărbatul a făcut scandal la Poliţie

Un cunoscut cântăreţ din România a fost reclamat de fosta iubită pentru agresiune. Bărbatul a făcut scandal la Poliţie

Secţia 17 Poliţie a fost sesizată prin serviciul de urgenţă 112 de către o femeie, care a spus că fostul prieten o agresează. Poliţiştii au mers la locul indicat, în Sectorul 5 al Capitalei, unde cel reclamat a devenit agitat şi recalcitrant, astfel că bărbatul a fost imobilizat şi condus la Secţia 17 Poliţie.

Surse judiciare spun că bărbatul reclamat este cunoscutul cântăreţ Marius Marian Ivancea, cunoscut sub numele de „What`s Up”.

La sediul secţiei 17 de Poliţie, bărbatul a devenit şi mai agitat, a adus injurii poliţiştilor şi a fost agresiv.

Oamenii legii fac cercetări pentru a se stabili toată situaţi de fapt.

Cercetările se desfăşoară sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici