Un proiect de film al lui Răzvan Rădulescu, câştigător la CineLink

Un proiect cinematografic al lui Răzvan Rădulescu şi al Melissei de Raaf, "First of all Felicia", a primit, vineri seară, unul dintre cele patru premii de anul acesta ale CineLink – piaţa de coproducţii din cadrul Festivalului de Film de la Sarajevo (17-25 august).

1 afișare
Imaginea articolului Un proiect de film al lui Răzvan Rădulescu, câştigător la CineLink

Un proiect de film al lui Răzvan Rădulescu, câştigător la CineLink

Proiectul românesc a primit CineLink Goteborg Film Festival Fund Award, juriul fiind impresionat "de forţa poveştii şi de felul în care tematici importante sunt spuse într-o manieră minimalistă", conform site-ul festivalului.

Scenariul este scris de Răzvan Rădulescu şi Melissa de Raaf, iar regia ar urma să fie semnată de Rădulescu, cunoscut ca unul dintre cei mai buni scenarişti români ai momentului ("Marfa şi banii", "Niki Ardelean, colonel în rezervă", "Moartea domnului Lăzărescu" – alături de Cristi Puiu, "Hârtia va fi albastră" – alături de Radu Muntean şi Alex Baciu). Producător ataşat este HiFilm Productions.

"First of all Felicia" este descrisă de realizatori drept o "poveste amară şi uneori comică despre felul în care 19 ani de comunicare ratată, concentraţi într-o singură zi, pot destrăma o familie".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici