Un proiect special cu actorii din "Friends", lansat pe HBO Max în primăvară

Un proiect TV special care îi reuneşte pe cei şase actori principali din distribuţia serialului de succes "Friends", Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt LeBlanc şi David Schwimmer, ar putea fi difuzat în primăvară pe viitoarea platformă de streaming HBO Max.

911 afișări
Imaginea articolului Un proiect special cu actorii din "Friends", lansat pe HBO Max în primăvară

Un proiect special cu actorii din "Friends", lansat pe HBO Max în primăvară

Warner Bros. este pe punctul de a finaliza negocierile cu distribuţia serialului "Prietenii tăi/ Friends", potrivit The Wall Street Journal, care citează surse din companie.

Potrivit publicaţiei americane, fiecare dintre cei şase actori va primi o sumă cuprinsă între 2,25 şi 2,5 milioane de dolari. Pe de altă parte, platforma Deadline a raportat o sumă între 3 şi 4 milioane de dolari.

În proiect ar fi implicaţi şi creatorii sitcom-ului, David Crane şi Marta Kauffman, potrivit The Hollywood Reporter.

În luna septembrie 2019, s-au împlinit 25 de ani de la debutul serialului pe micile ecrane, iar fanii încă mai speră la o reunire a celebrelor personaje. De altfel, la sfârşitul lunii octombrie, actriţa americană Jennifer Aniston a anunţat că "lucrează la ceva" împreună cu colegii săi, iar declaraţia ei a stârnit entuziasmul fanilor.

Invitată în emisiunea vedetei TV Ellen DeGeneres, de pe postul TV NBC, actriţa în vârstă de 50 de ani a declarat: "Ne-ar plăcea să fie ceva acolo, dar nu ştim deocamdată ce înseamnă acel ceva. Aşa că încercăm. Lucrăm la ceva".

Anterior, Jennifer a spus că ea şi colegii de distribuţie nu au făcut un film inspirat din celebrul serial pentru că nu au dorit producătorii.

Serialul "Prietenii tăi/ Friends" a fost difuzat de postul NBC timp de 10 sezoane, între 22 septembrie 1994 şi 6 mai 2004. Sitcomul prezintă aventurile amuzante ale membrilor unui grup de prieteni din Manhattan şi a fost o rampă de lansare pentru cei şase actori din distribuţia sa: Jennifer Aniston, Courtney Cox, Matthew Perry, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow şi David Schwimmer.

Serialul va fi disponibil în întregime pe platforma HBO Max, care va fi lansată în aprilie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
friends,
reunire,
hbo max

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici