Un rocker celebru este acuzat de abuz sexual

Rockerul Gene Simmons, basistul trupei americane Kiss, este acuzat de abuz sexual de o femeie, care l-a dat în judecată pentru această faptă, ce s-ar fi petrecut în 2016, potrivit tmz.com.

937 afișări
Imaginea articolului Un rocker celebru este acuzat de abuz sexual

Un rocker celebru este acuzat de abuz sexual (Foto: Hepta)

În documentele depuse în instanţă, femeia, a cărei identitate nu a fost făcută publică, spune că, în 2016, lucra la unul dintre restaurantele din lanţul Rock & Brews, deţinut de Simmons.

La un moment dat, rockerul a vizitat restaurantul, iar managerul localului şi colegii au încurajat-o pe femeie să facă o fotografie cu starul.

În momentul în care s-a apropiat de Gene Simmons pentru această fotografie, rockerul şi-a pus mâna pe părţile intime ale femeii.

Femeia îl mai acuză şi că le-a hărţuit sexual pe colegele sale din restaurant.

Basistul Gene Simmons şi Paul Stanley au fondat trupa Kiss în 1973, la New York. Lor li s-au alăturat chitaristul Tommy Thayer şi toboşarul Eric Singer. Trupa americană de hard rock, celebră pentru ţinutele strălucitoare şi chipurile machiate cu alb şi negru, a vândut milioane de discuri şi a influenţat mai multe generaţii de fani şi de muzicieni. Printre hiturile trupei Kiss se numără "Detroit Rock City" ("Destroyer", 1976), "Rock'n'Roll All Night", "I was made for lovin' you" (1979). Gene Simmons este figura cea mai cunoscută din trupă, datorită machiajului care reprezintă aripile unui liliac şi a modului în care scoate limba în faţa publicului.

Trupa Kiss, care a fost introdusă în Rock and Roll Hall of Fame în 2014, şi-a anunţat, în septembrie, turneul de adio, "End of the Road World Tour".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici