Varianta românească a revistei OK!, lansată pe 12 martie

Varianta românească a revistei OK! va fi lansată pe 12 martie şi va avea o apariţie bilunară, vinerea, într-un tiraj de 75.000 de exemplare, conţinutul fiind majoritar internaţional, informează Adevărul Holding, deţinătorul licenţei româneşti.

281 afișări
Imaginea articolului Varianta românească a revistei OK!, lansată pe 12 martie

Varianta românească a revistei OK!, lansată pe 12 martie

OK! România îşi propune să dezvăluie poveşti şi interviuri din lumea starurilor şi a personalităţilor vieţii publice, să surprindă vedete în ipostaze mai puţin obişnuite, să prezinte destinaţii atractive, ultimele tendinţe în domeniul modei, al frumuseţii şi al tehnologiei.

Stilul OK! va fi unul high-class, orientat spre calitate, dedicat cititorilor care vor să fie tot timpul inspiraţi, preocupaţi de informaţia "la cald", fini cunoscători ai lumii mondene.

"Cu ocazia lansării acestei noi licenţe, revista OK! îşi confirmă influenţa şi succesul pe care le are în întreaga lume. Sunt mândră să anunţ că OK! România este cea de-a 21-a ediţie locală care se va alătura familiei noastre. Aceasta va aduce, cu siguranţă, un suflu nou şi o imagine fresh publicului şi advertiserilor din România", a declarat Naoulle Tir, director Internaţional OK!.

"OK! completează paleta de publicaţii ce vor colabora îndeaproape cu tabloidul Click!, ziarul nr. 1 din România. Lansăm un titlu important într-un an dificil, subliniind decizia companiei de a deţine o puternică divizie de reviste şi de a juca un rol de referinţă în oferta editorială de mondenităţi internaţionale şi româneşti", spune Răzvan Corneţeanu, director general Adevărul Holding.

Carmen Eberhat, director editorial al diviziei Magazine a Adevărul Holding, declarase, pe 17 decembrie 2009, pentru MEDIAFAX că revista va fi lansată pe 19 februarie. "Am făcut deja un număr 0, pe care l-am dat oamenilor din publicitate şi partenerilor noştri. Numărul acesta arată foarte aproape de cum o să arate revista la lansare", a spus Carmen Eberhat. Ea a precizat că revista se va axa pe un conţinut în principal internaţional şi va avea un insert cu varianta americană a revistei OK!.

Conform lui Eberhat, echipa revistei OK! are cinci redactori, coordonaţi de Elena Stoichiţă, din funcţia de redactor-şef, şi Andreea Glodea, din poziţia de redactor-şef adjunct. De asemenea, Florentina Iana va ocupa funcţia de editor coordonator.

Varianta românească a OK! va include folosirea exclusivităţilor mondene din toată lumea obţinute prin reţeaua OK! Internaţional, o pondere atractivă a imaginilor, numeroase interviuri cu personalităţi şi vedete, reportaje cu staruri la ele acasă, la petreceri şi la birou, şedinţe fotografice originale, recomandări în ceea ce priveşte ultimele tendinţe de fashion şi beauty, dar şi lectură, cronici de teatru şi filme, lansări muzicale.

OK! Magazine este o publicaţie britanică săptămânală, specializată în difuzarea de informaţii despre celebrităţi. OK! Magazine este cea mai bine vândută revistă de ştiri despre celebrităţi din Marea Britanie.

Revista a fost lansată în aprilie 1993, de Northern & Shell, ca o publicaţie lunară. Începând din 2004, când revista a fost lansată în Australia, OK! Magazine a început să se extindă la nivel internaţional. În prezent, publicaţia apare în: Australia, Austria, Azerbaidjan, Bulgaria, China, Germania, Grecia, India, Malayisia, Mexic, Orientul Mijlociu, Filipine, Rusia, Spania, Elveţia, Thailanda, Turcia, Marea Britanie şi Statele Unite ale Americii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici