Varianta românească a revistei OK! va avea 40% conţinut românesc

Varianta românească a revistei OK! va fi lansată în următoarele luni şi va avea 40% conţinut românesc şi 60% conţinut internaţional, din echipă urmând să facă parte, pe lângă Elena Stoichiţă - redactor-şef al revistei, Andreea Glodea, redactor-şef adjunct, şi Florentina Iana, editor coordonator.

143 afișări
Imaginea articolului Varianta românească a revistei OK!  va avea 40% conţinut românesc

Varianta românească a revistei OK! va avea 40% conţinut românesc

"În prima fază o să fie 60% conţinut internaţional şi 40% românesc. Avem acces la reţeaua OK! şi ar fi păcat să nu profităm de informaţii în exclusivitate despre adevăratele vedete ale lumii. Diferenţa dintre OK! şi titlurile deja prezente pe piaţă este tocmai acest acces la informaţii internaţionale", a declarat, luni, pentru MEDIAFAX Carmen Eberhat, director editorial al diviziei Magazine a Adevărul Holding.

Răzvan Corneţeanu, director general Adevărul Holding, a confirmat, duminică, pentru MEDIAFAX informaţia privind preluarea de către Adevărul Holding a licenţei pentru revista OK!.

Eberhat a mai precizat că echipa revistei OK! are cinci redactori, coordonaţi de Elena Stoichiţă, din funcţia de redactor-şef, şi Andreea Glodea, din poziţia de redactor-şef adjunct. De asemenea, Florentina Iana va ocupa funcţia de editor coordonator.

Varianta românească a OK! va include folosirea exclusivităţilor mondene din toată lumea obţinute prin reţeaua OK! Internaţional, o pondere atractivă a imaginilor, numeroase interviuri cu personalităţi şi vedete, reportaje cu staruri la ele acasă, la petreceri şi la birou, şedinţe fotografice originale, recomandări în ceea ce priveşte ultimele tendinţe de fashion şi beauty, dar şi lectură, cronici de teatru şi filme, lansări muzicale.

"OK! completează paleta de publicaţii ce vor colabora îndeaproape cu tabloidul Click!", declară Răzvan Corneţeanu.

OK! România este cea de-a 21-a ediţie locală a OK! Magazine.

OK! Magazine este o publicaţie britanică săptămânală, specializată în difuzarea de informaţii despre celebrităţi. OK! Magazine este cea mai bine vândută revistă de ştiri despre celebrităţi din Marea Britanie.

Revista a fost lansată în aprilie 1993, de Northern & Shell, ca o publicaţie lunară. Începând din 2004, când revista a fost lansată în Australia, OK! Magazine a început să se extindă la nivel internaţional. În prezent, publicaţia apare în 19 teritorii: Australia, Austria, Azerbaidjan, Bulgaria, China, Germania, Grecia, India, Malaezia, Mexic, Orientul Mijlociu, Filipine, Rusia, Spania, Elveţia, Thailanda, Turcia, Marea Britanie şi Statele Unite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici