Vernisajul expoziţiei foto din cadrul proiectului „Jurnalism cetăţenesc - Şansa pentru ocupare – JETOP”

Mediafax S.A. organizează luni vernisajul expoziţiei foto care prezintă cele mai bune fotografii realizate în cadrul proiectului „Jurnalism cetăţenesc - Şansa pentru ocupare – JETOP” ID contract POSDRU/106/5.1/G/75858, de către persoanele din grupul ţintă.

151 afișări
Imaginea articolului Vernisajul expoziţiei foto din cadrul proiectului „Jurnalism cetăţenesc - Şansa pentru ocupare – JETOP”

Vernisajul expoziţiei foto din cadrul proiectului „Jurnalism cetăţenesc - Şansa pentru ocupare – JETOP”

Mediafax S.A a implementat acest proiect în calitate de beneficiar împreună cu partenerul său, Fundaţia pentru Educaţie şi Dezvoltare MediaPro, în perioada februarie 2011 – iulie 2012.

Expoziţia foto reuneşte cele mai bune 30 de fotografii dintre cele 63 care au fost transmise în cadrul sesiunii de evaluare a competenţelor foto, de către persoanele care au participat la programul de formare profesională pentru ocupaţia de FOTOGRAF.

La sesiunea de evaluare organizată la finalul cursului au participat 21 de persoane, fiecare dintre ele furnizând organizatorului câte  3 fotografii. În urma evaluării au fost premiaţi primii 10 cursanţi clasaţi în ordinea notelor, iar producţiile lor foto au fost publicate atât pe platforma www.e-foto.şcoalamedia.ro, cât şi expuse la sediul  Mediafax S.A. în cadrul expoziţiei foto.

Vernisajul va avea loc luni, începând cu orele 17.00, la sediul Mediafax.SA din Str. Aurel Vlaicu, nr.62-66, sector 2, Bucureşti, mezanin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici