VIDEO | Remixul „Coronavirus”, după o înregistrare în care apare Cardi B, a ajuns hit şi strânge bani în scop umanitar

Remixul Coronavirus pornind de la o înregistrare cu Cardi B a ajuns hit, iar încasările vor fi orientate spre cauze umanitare.

154 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Remixul „Coronavirus”, după o înregistrare în care apare Cardi B, a ajuns hit şi strânge bani în scop umanitar

VIDEO | Remixul „Coronavirus”, după o înregistrare cu Cardi B, a ajuns hit şi strânge bani în scop umanitar

Cardi B a punctat cu noi intervenţii online ascensiunea piesei realizate de DJ iMarkkeyz în topuri.

Banii strânşi din streaming online pentru remix vor fi donaţi pentru organizaţiile care oferă adăpost şi hrană persoanelor nevoiaşe.

Un remix al unei înregistrări în care Cardi B îşi prezenta reacţia legată de epidemia cu noul coronavirus a ajuns printre cele mai vândute pe iTunes şi Apple Music, iar încasările vor fi donate pentru cauze umanitare.

Reacţia lui Cardi B a fost remixată de DJ iMarkkeyz şi cântecul a început să îşi găsească online cumpărători. iMarkkeyz a anunţat că scopul său este să doneze banii strânşi pentru organizaţiile care se ocupă de persoanele fără adăpost.

Cântecul a ajuns între primele 100 cele mai solicitate înregistrări din clasamentul Hip-Hop/Rap, urcând până pe locul 5. Cardi B a publicat reacţii online pe măsură ce piesa a urcat în topuri, iar Miley Cyrus şi Cody Simpson au înregistrat propria lor variantă a mesajului lansat de cântăreaţă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici