VIDEO „Visul unei seri ruseşti - Tribut Alla Pugaciova”, în premieră marţi la CinemaPRO

Marţi, 14 martie, bucureştenii şi nu numai sunt aşteptaţi să vizioneze, începând cu 19.30, în premieră la CinemaPRO, spectacolul „Visul unei seri ruseşti - Tribut Alla Pugaciova” în compania actriţei Tania Popa, născută la Chişinău, vorbitoare de limbă rusă şi quasi biografă a marii artiste ruse.

1306 afișări
Imaginea articolului VIDEO „Visul unei seri ruseşti - Tribut Alla Pugaciova”, în premieră marţi la CinemaPRO

VIDEO „Visul unei seri ruseşti - Tribut Alla Pugaciova”, în premieră marţi la CinemaPRO

CinemaPRO propune o nouă seară în compania Taniei Popa, şi anume „Visul unei seri ruseşti - Tribut Alla Pugaciova”, după succesul concertului „Visul unei seri ruseşti - Melodii celebre ruseşti”.

Concertul vrea pătrunderea, alături de îndrăgita actriţă născută la Chişinău, în universul uneia dintre cele mai mari personalităţi ale Rusiei: Alla Pugaciova.

"Alla Pugaciova este femeia, mama, cântăreaţa, compozitoarea, textiera... Tot ceea ce a iubit sau a detestat ca femeie, a povestit publicului prin textele ei! Tot ceea ce a simţit ca mamă, a transmis publicului prin liniile ei melodice! Tot ceea ce a bucurat-o sau a indignat-o ca artistă, a comunicat publicului prin vocea ei! Nu s-a sustras de la nimic în faţa vieţii, luptând pentru binele şi greul vieţii cu o grintă fantastică, ieşind pe scenă şi cântând cât este de complicat, câteodată, să fii femeie! Fiecare cântec e un moment de viaţă! Viaţa ei, viaţa altora, viaţa societăţii... orice aşterne în muzică şi text este făcut cu profunzime, cu o percepţie hipersensibilă a fiecărei nuanţe umane. Cu fiecare concert sau apariţie publică, întregeşte un legământ cu publicul său, de mai bine de 40 de ani, anume acela de a continua comuniunea umană între ea şi el - publicul - stare de graţie premergătoare actului artistic. «Dumneavoastră visaţi?» îşi întreabă adesea publicul. «Eu, încă, mai visez! Cel mai frumos şi mai important vis al meu sunteţi Dumneavoastră!», spune publicului. Iată, deşi succint, de ce Alla Pugaciova este Diva prin excelenţă!", a declarat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, directorul CinemaPRO, Gicu Pitiş.

Actriţa Tania Popa, născută la Chişinău, vorbitoare de limbă rusă, quasi biografă a marii artiste ruse şi ea însăşi interpretă a peste o sută de melodii ruseşti, îşi va încânta spectatorii cu cele mai frumoase melodii, dar, mai ales, va povesti şi contextul în care acestea au luat naştere.

Preţul biletului este de 45 de lei, acestea putând fi găsite online şi pe www.eventim.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici