Virus pe iPhone sau BlackBerry? Află cât de protejat în faţa viruşilor e un smartphone

Experţii în securitate informatică prezenţi la Congresul Mondial al Telefoanelor Mobile de la Barcelona spun că smartphone-urile reprezintă "noul El Dorado" al hackerilor, scrie site-ul psyhorg.com. Ei profită de faptul că mulţi posesori ai telefoanelor moderne neglijează riscurile de a nu instala un antivirus pe gadget-ul lor.

268 afișări
Imaginea articolului Virus pe iPhone sau BlackBerry? Află cât de protejat în faţa viruşilor e un smartphone

Virus pe iPhone sau BlackBerry? Află cât de protejat în faţa viruşilor e un smartphone (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Problema este cu atât mai importantă cu cât mulţi oameni îşi rezolvă afacerile pe smartphone-uri sau tablete neprotejate.

Iată care sunt cele mai bune smartphone-uri în momentul de faţă, conform site-ului toptenreviews.com:

1. Apple iPhone 4

2. Droid X

3. Samsung Focus

4. Apple iPhone 3GS

5. HTC EVO 4G

6. BlackBerry Torch 9800

7. Droid Incredible

8. HTC Desire

9. LG Quantum

10. Samsung Vibrant.

Citeşte mai multe despre protecţia smartphone în faţa viruşilor pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici