Vlad Ionescu a demisionat de la Antena 1

Vlad Ionescu, prezentatorul "Observatorului" matinal al postului Antena 1, şi-a dat, joi, demisia de la televiziunea trustului Intact şi se va ocupa de proiecte personale, după cum a declarat pentru MEDIAFAX jurnalistul.

1304 afișări
Imaginea articolului Vlad Ionescu a demisionat de la Antena 1

Vlad Ionescu a demisionat de la Antena 1 (Imagine: Lucian Alecu/Mediafax Foto)

"Este o despărţire în termeni amiabili, după zece ani în care am lucrat la Antena 1. Mi-am dat demisia astăzi (joi, n.r.) la ora 12.00. Deocamdată sunt în concediu în această săptămână şi săptămâna viitoare, iar apoi, în funcţie de cum hotărăşte domnul Sorin Oancea (director general Antena 3 şi vicepreşedinte Antena 1, n.r.) o să mai prezint sau nu «Observatorul» de dimineaţă la Antena 1, în zilele de preaviz", a spus Vlad Ionescu.

El a precizat că o să se ocupe de proiectele sale personale, printre care Şcoala de Televiziune, pe care o conduce din funcţia de manager general. Totodată, Vlad Ionescu intenţionează să i se alăture fratelui său, Bogdan Ionescu, directorul de proiect al Local TV Network, compania care produce emisiunea "Teo Show", moderată de Teo Trandafir şi difuzată sâmbăta, pe mai multe posturi locale de televiziune.

Vlad Ionescu s-a născut în 16 noiembrie 1972 şi este absolvent al Facultăţii de Transporturi, secţia Autovehicule Rutiere.

Din 1994 şi până în 2005, Vlad Ionescu a prezentat ştirile din sport şi a realizat emisiuni sportive la Tele 7 ABC, Prima TV, TVR 1 şi Antena 1. În 2005, a făcut trecerea de la sport la ştiri. Astfel, a fost, pe rând, prezentator al "Observatorului" de la ora 7.00 de la Antena 1, alături de Simona Gherghe şi Carmen Safta, reporter, reporter special de live la Antena 1 şi Antena 3, apoi, din nou, editor-prezentator al "Observatorului" de dimineaţă la Antena 1.

În 1996 şi 1997 a făcut cursuri de specializare TV la Paris şi Deauville (Franţa).

La Şcoala de Televiziune, proiect pe care l-a lansat în martie 2009, Vlad Ionescu susţine workshop-ul "Tehnica ştirii şi a prezentării de sport".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici