Vladimir Găitan: Sergiu Nicolaescu rămâne pentru mine un părinte uriaş

Actorul Vladimir Găitan a declarat pentru MEDIAFAX că a avut o prietenie de-o viaţă cu regizorul Sergiu Nicolaescu, precizând că îl consideră pe acesta un "părinte uriaş".

365 afișări
Imaginea articolului Vladimir Găitan: Sergiu Nicolaescu rămâne pentru mine un părinte uriaş

Vladimir Găitan (Imagine: Razvan Lupica/ Mediafax Foto)

"Am avut o prietenie de-o viaţă. Confund cariera mea de actor de film cu numele Sergiu Nicolaescu. Nu îmi văd cariera fără Sergiu Nicolaescu, cu toate că am lucrat şi cu alţi regizori. Sergiu rămâne pentru mine ca un părinte uriaş", a spus Vladimir Găitan.

Sergiu Nicolaescu a decedat joi, la ora 8.20, în urma complicaţiilor cardiace şi pulmonare severe, care nu au răspuns la tratamentul intensiv aplicat, a anunţat Spitalul Elias, unde regizorul era internat din 26 decembrie 2012 şi recent fusese operat de peritonită.

Cineastul Sergiu Nicolaescu, decedat joi, la vârsta de 82 de ani, a strâns, la capătul unei cariere de peste 40 de ani, o colecţie impresionantă de peste 60 de filme în care a îmbrăcat, pe rând sau, uneori, chiar în acelaşi timp, haina de regizor, scenarist şi actor, cu o abilitate neobişnuită.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici