"Vocea României": Românii sunt aşteptaţi în public pe 10 şi 12 octombrie

Românii sunt aşteptaţi în public la "Vocea României", pe 10 şi 12 octombrie, când în Studiourile MediaPro din Buftea se va filma cea de-a doua etapă a show-ului de la Pro TV - Confruntarea.

856 afișări
Imaginea articolului "Vocea României": Românii sunt aşteptaţi în public pe 10 şi 12 octombrie

"Vocea României": Românii sunt aşteptaţi în public pe 10 şi 12 octombrie

Pe 10 şi 12 octombrie, în Studiourile MediaPro din Buftea, va fi filmată cea de-a doua etapă a show-ului "Vocea României": Confruntarea. Telespectatorii Pro TV au şansa de a vedea live duetele pregătite de cei patru antrenori - Loredana, Smiley, Marius Moga şi Horia Brenciu.

Tot ce trebuie să facă este să se înscrie pe www.vocearomaniei.protv.ro şi locul lor în public este asigurat. "Vor fi două zile pline de muzică de cea mai bună calitate, două zile pline de emoţie şi tensiune, pentru că va trebui să decidem cine anume va merge mai departe", a declarat Smiley.

În această a doua etapă, concurenţii din aceeaşi echipă se vor duela în voce pentru a ocupa un loc în ediţiile live ale show-ului. Antrenorii alături de consilierii lor sunt cei care decid cine rămâne în competiţie.

Toţi cei care se înscriu pe www.vocearomaniei.protv.ro au posibilitatea să ia parte în direct la un show de zile mari şi să descopere alături de cei patru antrenori cine merită să meargă mai departe în cursa pentru titlul de "Vocea României".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici