Volume scrise de Adriana Săftoiu şi Lucian Boia, printre cele mai cumpărate pe elefant.ro, în mai

Cea mai cumpărată carte în format digital a fost "Cronică de Cotroceni", de Adriana Săftoiu, iar cel mai achiziţionat volum în format tipărit a fost "Cum s-a românizat România", de Lucian Boia, în luna mai, pe elefant.ro.

114 afișări

În luna mai, cea mai cumpărată carte în format digital a fost "Cronică de Cotroceni", semnată de Adriana Săftoiu, conform elefant.ro. Pe locurile al doilea şi al treilea ale aceluiaşi clasament se află eBook-urile "Suge-o Ramona! O poveste semi-amuzată", de Andrei Ciobanu, respectiv "Zilele Amanţilor", de Corina Ozon.

În topul volumelor în format tipărit scrise de autori români, cea mai nouă intrare este "Primul Pas", recenta carte a preşedintelui Klaus Iohannis, care ocupă poziţia a cincea. Pe primul loc s-a situat volumul "Cum s-a românizat România", de Lucian Boia, urmat de "Ce ne spunem când nu ne vorbim", de Chris Simion, şi de "Fluturi", de Irina Binder.

În ceea ce priveşte scriitorii străini, românii au ales să cumpere, în luna mai, volume precum "Hoţul de cărţi", de Markus Zusak, care ocupă prima poziţie în clasamentul realizat de elefant.ro, urmat de "Divergent. Experiment", de Veronica Roth, pe locul al doilea, şi "Aventurile lui Habarnam şi ale prietenilor săi", de Nikolai Nosov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici