Voyo îi trimite pe fanii "Românii au talent" în public la marea finală a show-ului de la Pro TV

Voyo îi trimite pe fanii "Românii au talent" în public la marea finală a show-ului, prin intermediul unei noi aplicaţii disponibile pe pagina de Facebook Voyo, potrivit unui comunicat.

263 afișări
Imaginea articolului Voyo îi trimite pe fanii "Românii au talent" în public la marea finală a show-ului de la Pro TV

Voyo îi trimite pe fanii "Românii au talent" în public la marea finală a show-ului de la Pro TV

Voyo vrea să ca fanii "Românii au talent" să fie prezenţi când se va alege cel mai talentat român al anului, în marea finala din 11 mai.

Tot ce trebuie să facă fanii este să intre pe pagina de Facebook Voyo şi să încerce aplicaţia - "Înlocuieşte-l pe unul dintre juraţi cu propria ta poză". Ei vor fi cei care vor decide cine rămâne la masă alături de el - Andra, Andi sau Mihai Petre. Ulterior, pentru a putea participa la marea finală a show-ului, trebuie să strângă cât mai multe like-uri.

Cel care va ajunge în top 10 like-uri, va merge automat în public la marea finală "Românii au talent".

Până la marea finală, fanii "Românii au talent" nu trebuie să rateze ultima semifinală a show-ului, vineri, de la ora 20.30. Cei care nu ştiu cine sunt finaliştii de până acum, pot revedea toate semifinalele show-ului pe Voyo.ro, la secţiunea "Emisiuni".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici