Voyo lansează un nou canal de filme online - Voyo Cinema

Voyo.ro le oferă abonaţilor săi un bonus - Voyo Cinema -, cel mai nou canal de filme online din România, disponibil începând de luni, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

1899 afișări
Imaginea articolului Voyo lansează un nou canal de filme online  - Voyo Cinema

Voyo lansează un nou canal de filme online - Voyo Cinema

Pentru că celor din comunitatea Voyo le place să se uite la filme multe şi bune, să se relaxeze şi să se distreze, Voyo lansează canalul Voyo Cinema, ce cuprinde o selecţie de filme special pentru ei, care rulează după o grilă fixă, permanent actualizată.

Tot ce trebuie să facă este să dea click pe secţiunea Voyo Cinema, apoi să se aşeze comod şi să vadă filmele preferate. Dacă abonaţii doresc un film programat la o altă oră, pot da click pe titlul respectiv şi îl pot vedea oricând.

Voyo.ro este un site de entertainment complex şi mereu în schimbare pentru abonaţi, care găsesc aici filme, seriale, show-uri, emisiuni, sport live şi producţii exclusive, totul într-un singur loc, cu un singur abonament. Conţinutul este accesibil abonaţilor oricând şi de câte ori doresc, fără pauze publicitare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici