Voyo.ro oferă un film gratis zilnic, în perioada 22 august - 20 septembrie

Site-ul cu conţinut video premium voyo.ro oferă un film gratis zilnic, în perioada 22 august - 20 septembrie, unor utilizatori care şi-au făcut cont în ziua respectivă, informează un comunicat.

7303 afișări
Imaginea articolului Voyo.ro oferă un film gratis zilnic, în perioada 22 august - 20 septembrie

Voyo.ro oferă un film gratis zilnic, în perioada 22 august - 20 septembrie

Timp de o lună, voyo.ro va alege în fiecare zi 10 utilizatori dintre cei care şi-au făcut cont în ziua respectivă şi le va da ocazia să vadă gratis un film.

Mai precis, voyo.ro le va încărca contul cu 2,5 euro, suma maximă de plată pentru un film Voyo. Utilizatorii norocoşi vor avea astfel ocazia să îşi aleagă singuri filmul pe care doresc să îl vadă gratis sau, după preferinţe, mai multe episoade ale serialelor preferate de pe voyo.ro care se încadrează în această sumă.

Voyo.ro este un site cu conţinut video premium, diversificat şi exclusiv, lansat de divizia de internet a Pro TV S.A. Pe voyo.ro utilizatorii găsesc cele mai bune şi mai actuale filme şi seriale, show-uri TV, transmisiuni live ale unor evenimente importante, producţii originale marca Pro TV şi Acasă, dar şi producţii ale celor mai mari case de producţie internaţionale, atât gratuit, cât şi contra cost. Astfel, cei care au cont pe voyo.ro pot avea acces la filme precum "Discursul regelui/ The King's Speech", "Biutiful", "Cititorul/ The Reader", "Nine", "Concertul/ Le Concert", dar si seriale marca Pro TV S.A., printre care "Moştenirea", "Iubire şi onoare", "Anticamera", emisiunile "Serviţi, vă rog", "România, te iubesc!" sau diferite competiţii sportive.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici