Vrei un iPad? De unde poţi cumpăra unul cu mai puţin de 200 de dolari! - VIDEO

"Jucăria" tehnologică a celor de la Apple - iPad - a stârnit interesul a milioane de pasionaţi de gadgeturi. Chiar şi aşa, preţul celui mai accesibil model începe de la 500 de dolari. Există însă numeroase modele mult mai accesibile. Iată ce pot face clonele iPad-ului şi cât costă ele.

123 afișări
Imaginea articolului Vrei un iPad? De unde poţi cumpăra unul cu mai puţin de 200 de dolari! - VIDEO

Vrei un iPad? De unde poţi cumpăra unul cu mai puţin de 200 de dolari! (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pentru că nu doar românii sunt inventivi, chinezii au contrafăcut tableta Apple la doar două săptămâni de la lansarea ei în aprilie anul trecut. Iar clona aproape perfectă se numeşte iPed. Cel puţin aşa susţin cei de la Wall Street Journal.

Chiar şi aşa preţul este unul mult mai accesibil - doar 105 dolari. În schimb, cel mai ieftin model de iPad costă 500 de dolari.

Tableta are un ecran de 7 inci, slot de carduri şi vine echipată cu sistem de operare Android. În ceea ce priveşte conectarea la internet, gadgetul are Wi-Fi.

Iar ca plus, are doar 399 de grame, cam jumătate din greutatatea unui PC obişnuit şi un spaţiu de stocare de 16 GB.

Un alt competitor din umbră al iPad a fost tableta Meizu. Gadgetul a fost lansat în primăvara anului trecut, însă a fost apoi scos din producţie în octombrie, după numeroase presiuni ale Apple care voia să-şi protejeze brevetul de producere a iPad, potrivit celor de la blogul tehnologic Endgadget.

Citeşte mai multe despre clonele iPad şi preţurile lor pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici