www.sport.ro, în topul european al site-urilor de mobile

Site-ul www.sport.ro se află în topul european al site-urilor de mobile, fiind listat printre cele mai funcţionale şi bine desenate site-uri de telefon mobil, potrivit www.mobileawesomeness.com, se arată într-un comunicat remis agenţiei MEDIAFAX.

185 afișări
Imaginea articolului www.sport.ro, în topul european al site-urilor de mobile

www.sport.ro, în topul european al site-urilor de mobile

"Pe lânga BBC iPlayer, Air France, Lexus şi Fifa.com, www.sport.ro e listat printre cele mai funcţionale şi bine desenate site-uri de telefon mobil. Cel mai vizionat site de mobil din România în ultimele două zile, cu o medie de peste 20.000 de vizitatori zilnic, www.sport.ro le permite
utilizatorilor să vadă Live Video meciurile şi ştirile pe telefonul mobil", se arată în comunicatul citat.

Potrivit sursei citate, următoarele mari evenimente ce pot fi urmărite Live Video pe site-ul www.sport.ro, pe telefonul mobil, sunt meciurile amicale Brazilia - Argentina, miercuri, de la ora 19.00, şi Italia-România, miercuri, de la 21.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici