Zamfir Dumitrescu expune la Bienala de Artă Contemporană Chapingo

Trei lucrări ale pictorului Zamfir Dumitrescu vor fi expuse, în perioada 7 - 19 noiembrie, la Bienala Internaţională de Artă Contemporană Chapingo 2008, care are loc în Mexic.

292 afișări
Imaginea articolului Zamfir Dumitrescu expune la Bienala de Artă Contemporană Chapingo

"The Harvest" - Zamfir Dumitrescu

Aceasta este prima ediţie a Bienalei, fiind organizată de Universitatea Autonomă Chapingo, Texcoco, din Mexic.

Evenimentul are ca temă "Art with Root in the Earth (Arta cu rădăcini în Pământ)".

Dumitrescu va prezenta trei lucrări, realizate în ulei pe pânză - "The Flower Shop", pictată în anul 2006, şi "Arum Maculatum" şi "The Harvest", ambele pictate anul acesta, special pentru această expoziţie.

Organizatorii Bienalei, avându-l ca preşedinte de onoare al evenimentului pe Francisco Toledo şi ca preşedinte, pe Aureliano Peña Lomeli, consideră că această primă ediţie va fi un adevărat spectacol prin multiplele manifestări vizuale, ale căror teme şi propuneri estetice vor contribui la susţinerea dialogului între oameni, la schimburile dintre experienţele artistice de pe tot globul.

La Bienală - structurată pe secţiunile Pictură, Sculptură, Arte Grafice (desen, ilustraţie, serigrafie), Instalaţii, Fotografie, Artă Video - participă peste 250 de artişti plastici din toată lumea, reprezentând 36 de ţări.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici