ZF lansează două cărţi scrise de Cristian Hostiuc şi Sorin Pâslaru duminică, la Târgul Gaudeamus

Ziarul Financiar lansează duminică, la ora 13.00, la Târgul Internaţional de Carte Gaudeamus, la standul Editurii All, două cărţi scrise de Cristian Hostiuc, director editorial şi Sorin Pîslaru, redactor şef.

240 afișări
Imaginea articolului ZF lansează două cărţi scrise de Cristian Hostiuc şi Sorin Pâslaru duminică, la Târgul Gaudeamus

ZF lansează două cărţi scrise de Cristian Hostiuc şi Sorin Pâslaru duminică, la Târgul Gaudeamus

Este vorba despre "Toţi suntem datori c-un faliment. 6 ani de miopie economică văzută de directorul Ziarului Financiar", de Cristian Hostiuc, director editorial al Ziarului Financiar şi "PIB-ul fără ţară. Cum reconstruim încrederea în Romania", de Sorin Pâslaru, redactor şef al ZF.

Cu prilejul lansării va avea loc o scurtă dezbatere pe tema "Cum să scrii despre economie", la care vor participa ca invitaţi analistul economic Ilie Şerbănescu, fost ministru al Reformei, Daniel Dăianu, profesor universitar, fost ministru de Finanţe şi Florin Pogonaru, preşedintele Asociaţiei Oamenilor de Afaceri din România.

Cărţile reunesc editorialele celor doi jurnalişti apărute în Ziarul Financiar în ultimii ani, marcaţi de cea mai acută perioadă de criză economică din ultimii 20 de ani. Editorialele încearcă să surprindă evoluţia economică generală, problemele din administraţia românească, dar şi dezvoltarea unei clase antreprenoriale de care are nevoie România.

"Ca să vinzi şi ca să faci bani din terenuri, oi, fotbalişti, maşini, calculatoare, pagini din Facebook, gunoaie, din cântări, din crâşmă şi restaurante nu îţi trebuie şcoală", scrie într-unul dintre editoriale Cristian Hostiuc. Sorin Pâslaru afirmă într-un alt editorial: "Cât timp miniştrii nu vor trăi din salarii, statul va submina economia".

Târgul Internaţional de Carte Gaudeamus are loc la Romexpo în perioada 21 -25 noiembrie 2012, în Pavilionul Central.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici