140.000 € - parcarea maşinilor returnate firmelor de leasing

Firmele de leasing sunt nevoite să achite lunar peste 140.000 de euro numai pentru parcarea maşinilor returnate de proprietarii care nu îşi mai pot plăti ratele, informează Gândul.

50 afișări
Imaginea articolului 140.000 € - parcarea maşinilor returnate firmelor de leasing

140.000 € - parcarea maşinilor returnate firmelor de leasing (Imagine: www.gandul.info)

„Cele mai multe dintre firme au găsit locuri de parcare la marginea Capitalei, pentru care plătesc, în medie, preţuri cuprinse între 0,5 şi 3 euro pe mp pe lună”, a declarat Daniel Ivan, fost vicepreşedinte al Asociaţiei Societăţilor de Leasing din România (ASLR).

Citeşte mai multe despre situaţia maşinilor returnate firmelor de leasing pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici