#TrebuieSaRepornimBusinessul  152.000 de clienţi au solicitat amânarea ratelor bancare, în valoare totală de 3,3 miliarde de lei

  • Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, a avut discuţii cu Asociaţia Română a Băncilor, despre programul de relansare economică, IMM Invest şi programul de amânare a ratelor bancare
  • 152.000 de clienţi au solicitat amânarea creditelor la bancă, însumând 3,3 miliarde de lei
  • Şi în cazul programului IMM Invest, s-a înregistrat un val de solicitări
334 afișări
Imaginea articolului 152.000 de clienţi au solicitat amânarea ratelor bancare, în valoare totală de 3,3 miliarde de lei

152.000 de clienţi au solicitat amânarea ratelor bancare. Valoarea este de 3,3 miliarde de lei, în total

Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, a avut o întâlnire cu Asociaţia Română a Băncilor, în baza parteneriatului Guvernului cu sistemul financiar bancar. Discuţiile au vizat programul de relansare economică, IMM Invest şi solicitările de amânare a ratelor.

„În acest moment, prin OUG 137, au beneficiat 152.000 de clienţi ai sistemului financiar bancar, însumând cam 3,3 miliarde de lei totalul creditelor amânate, cu rată la bancă, până la 9 luni de zile”, a declarat Florin Cîţu.

Sergiu Oprescu, preşedintele Consiliului Director al ARB, spune că şi programul IMM Invest se bucură de succes, fiindcă a fost înregistrat „un val de solicitări”.

„Probabil că ceea ce am primit acum, în decursul unui interval de o săptămână-o săptămână şi ceva, este ceea ce primeam înainte, într-un interval de timp de peste 6 luni de zile, din punct de vedere al solicitărilor din partea societăţilor mici şi mijlocii.”

Florin Cîţu a explicat că următoarele programe pentru relansarea economiei depind de parteneriatul Guvernului cu sistemul financiar bancar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici