3D-ul vine în casa ta: cel mai scump model TV 3D costă aproape 4.000 de euro

După ce filmele 3D au adus încasări uriaşe industriei cinematografiei, producătorii de electronice se adaptează nevoilor pieţei şi lansează primele televizoare cu tehnologie 3D. Tonul l-au dat cei de la Samsung, însă replica marilor competitori va aparea neîntârziat anul acesta.

65 afișări
Imaginea articolului 3D-ul vine în casa ta: cel mai scump model TV 3D costă aproape 4.000 de euro

3D-ul vine în casa ta: cel mai scump model TV 3D costă aproape 4.000 de euro

"Cel mai scump model existent acum pe piaţa din România costă circa 16.000 de lei, iar preţul viitorului LED 3D nu va fi foarte diferit de acest prag", a declarat, în exclusivitate pentru BUSINESS Magazin, Raul Filip, division manager al Samsung Electronics România. Filip a mai precizat că produsele vor aparea la noi începând cu luna aprilie, iar promovarea acestora va fi una consistentă.

Potrivit division managerului Samsung Electronics România, Raul Filip, în ţara noastră ponderea televizoarelor LED din totalul vanzarilor din 2009 este de sub 5%. "O dată cu această lansare procentul s-ar putea dubla, însă rămâne de văzut ce fac şi competitorii, ce planuri o să aibă de pildă Philips sau LG, dar şi cât de focusaţi vor fi pe aceste produse", susţine Filip, care se arată sigur în ce priveşte lansarea din partea competiţiei a televizoarelor 3D. "Zvonurile spun că, cel mai probabil, lansările 3D ale concurenţei vor veni în a doua parte a anului", completează managerul.

Citeşte mai multe despre cum arată şi ce caracteristici au televizoarele 3D pe www.businessmagazin.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici