5.000 de antreprenori iau starul online. Cum reduci costurile şi te prezinţi pe reţele de socializare?

Dacă online-ul este sau nu este (încă) o provocare pentru tine, nu ştim, dar dacă vrei să-ţi reduci cheltuielile, să te promovezi simplu şi eficient, în special pe reţele de socializare şi să lucrezi cu parteneri de încredere, este posibil să primeşti o primă soluţie.

175 afișări
Imaginea articolului 5.000 de antreprenori iau starul online. Cum reduci costurile şi te prezinţi pe reţele de socializare?

5.000 de antreprenori iau starul online. Cum reduci costurile şi te prezinţi pe reţele de socializare? (Imagine: Shutterstock)

BCR a lansat un portal interactiv dedicat intreprinderilor mici şi antreprenorilor care doresc să interacţioneze, să beneficieze de consiliere, să caute mărfuri sau servicii mai ieftine, să-şi taie din costuri şi să aibă acces la informaţii credibile.

De ce credibile? Pentru că toate informaţiile despre afaceri de pe respectiva platformă sunt moderate, adică verificate, de specialiştii băncii.

"Nu poţi să pui acolo lucruri nereale, cum ar fi, să zicem, o cifră de afaceri mai mare pentru ca noi avem datele şi te vom lua la întrebări", spune unul dintre iniţiatorii proiectului.

Citeşte mai multe pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici