66% dintre români nu ştiu exact ce înseamnă criza

La începutul anului trecut, două treimi dintre respondenţii unui studiu 360insight privind obiceiurile de consum spuneau că nu au informaţii concrete despre criză şi nu ştiu exact ce înseamnă aceasta, iar mai mult de jumătate dintre ei considerau că totul ar putea fi doar o exagerare de moment din partea mass-media, pentru că nu resimţeau în mod direct efectele, informează www.businessmagazin.ro.

19 afișări
Imaginea articolului 66% dintre români nu ştiu exact ce înseamnă criza

66% dintre români nu ştiu exact ce înseamnă criza (Imagine: Mediafax Foto)

|n momentul de faţă, un sfert dintre români susţin că banii nu le mai ajung nici măcar pentru strictul necesar, iar patru din zece trăiesc de la o lună la alta. Inutil de comentat diferenţa faţă de 2006-2007, când oamenii se îmbulzeau la credite, iar traiul pe datorie părea soluţia perfectă pentru a face planuri pe termen de câţiva ani, a schimba televizorul, maşina, apartamentul şi chiar a pleca în vacanţă în străinătate.

Citeşte mai multe despre criza economică pe www.businessmagazin.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici