A crescut numărul înmatriculărilor de maşini noi

Numărul de înmatriculări noi de vehicule rutiere pentru transportul persoanelor a crescut cu 41,3% în primul semestru, până la 192.147 unităţi, iar numărul înmatriculărilor de vehicule pentru transportul mărfurilor a fost de 43.851 de unităţi, în creştere cu 37,7%.

1 afișare
Imaginea articolului A crescut numărul înmatriculărilor de maşini noi

A crescut numărul înmatriculărilor de maşini noi

În primul semestru 2007 s-au înregistrat creşteri ale înmatriculărilor noi la toate categoriile de vehicule pentru transportul călătorilor, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului precedent, se arată într-un comunicat al Institutului Naţional de Statistică.

INS menţionează că, potrivit metodologiei, sunt incluse în categoria noilor înmatriculări autovehiculele noi fabricate în ţară sau în alte ţări, cât şi autovehiculele de ocazie importate. Nu sunt cuprinse însă reînmatriculările datorate schimbării proprietarului prin vânzarea autovehiculului, dar autovehiculele vândute în leasing sunt înregistrate ca înmatriculări noi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici