A doua etapă a programului Rabla pentru electrocasnice începe luni

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) anunţă că de luni, 12 decembrie, de la ora 10.00, persoanele fizice se pot înscrie în a doua etapă a Programului Rabla pentru Electrocasnice pentru selectarea voucherelor pentru laptopuri şi tablete.

1476 afișări
Imaginea articolului A doua etapă a programului Rabla pentru electrocasnice începe luni

A doua etapă a programului Rabla pentru electrocasnice începe luni

Bugetul celei de-a doua etape este de 10 milioane de lei, iar selecţia voucherelor se face în perioada 12 decembrie 2022, ora 10.00 – 16 decembrie 2022, ora 23.59 sau până la epuizarea bugetului.

În a doua etapă, se acordă vouchere pentru achiziţionarea de echipamente electrice şi electronice de uz casnic, după cum urmează: 500 de lei pentru laptopuri şi 300 de lei pentru tablete.

După finalizarea etapei sau după epuizarea bugetului, va avea loc şedinţa Comitetului de Avizare prin care vor fi validate voucherele rezervate.

După publicarea listei persoanelor fizice aprobate pe site-ul AFM, solicitanţii se vor prezenta la unul dintre comercianţii validaţi, de unde vor achiziţiona echipamentul dorit.

„Persoana fizică care a selectat un voucher în prima ediţie şi ulterior nu l-a utilizat, nu mai poate selecta un voucher pentru aceeaşi categorie pe parcursul aceluiaşi an calendaristic. De asemenea, persoana fizică care a beneficiat deja de un voucher dintr-o categorie nu mai poate beneficia de acelaşi tip de voucher pe parcursul aceluiaşi an calendaristic”, transmite AFM.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
rabla,
electrocasnice,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici