A murit Ilie Şerbănescu. A fost ministru în guvernul Ciorbea

Ilie Şerbănescu, fost ministru al Reformelor în guvernul Victor Ciorbea, a murit. „Ilie Şerbănescu şi-a dorit întotdeauna ceea ce a fost mai bine pentru ţară”, scrie pe Facebook premierul Marcel Ciolacu.

1930 afișări
Imaginea articolului A murit Ilie Şerbănescu. A fost ministru în guvernul Ciorbea

A murit Ilie Şerbănescu. A fost ministru în guvernul Ciorbea

„Ilie Şerbănescu a fost unul dintre cei mai apreciaţi şi valoroşi economişti români, un adevărat om de stat, un om cu o viziune, care şi-a dorit întotdeauna ceea ce a fost mai bine pentru ţară. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

Europarlamentarul Maria Grapini aminteşte că a colaborat la mai multe emisiuni economice pe vremea când conducea patronatul din textile.

„Ne preţuiam reciproc şi pot spune fără teamă de a greşi că, domnul Profesor, Ministru Ilie Şerbănescu era un specialist în economie, dar era şi un mare român. Suferea pentru orice pierdere economică a României şi suferea atunci când nu se luau cele mai bune măsuri! Dumnezeu să-l odihnească”, adaugă Grapini.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici