Abonament cu acces nelimitat la internet pentru calculator şi telefon, de la Orange

Orange România a lansat un abonament care permite clienţilor acces nelimitat la internet atât pe computer, cât şi pe telefonul mobil la un tarif de 14,28 euro/lună (TVA inclus), a anunţat, miercuri, operatorul de telecomunicaţii mobile.

1506 afișări
Imaginea articolului Abonament cu acces nelimitat la internet pentru calculator şi telefon, de la Orange

Abonament cu acces nelimitat la internet pentru calculator şi telefon, de la Orange (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Denumit Internet Mobil Complet, abonamentul include trafic de date de 2 GB pentru navigare la viteze 3G+ de până la 3,6 Mbps, urmând ca traficul suplimentar să se realizeze la o viteză de până la 128 kbps, fără a fi tarifat.

Traficul de 2 GB este împărţit între două cartele SIM ale abonamentului, respectiv 1,5 GB pe cartela utilizată în modemul din calculator şi 500 MB pe cartela utilizată în telefonul mobil.

Clienţii care au deja un SIM de voce şi nu doresc un alt număr de telefon pot să activeze abonamentul Internet Mobil Complet pe cartela de voce deja utilizat şi să achiziţioneze doar SIM-ul de date pentru calculator.

"Orange este primul operator care lansează un abonament care oferă clienţilor internet mobil nelimitat pe computer şi totodată pe telefonul mobil. Internet Mobil Complet este conceput pentru utilizatorii care au nevoie de acces la internet, atât pentru informare, cât şi pentru divertisment, în condiţii depline de mobilitate şi la un preţ accesibil", a declarat într-un comunicat, Claudiu Sociu, data proposition manager al Orange România.

Orange este cel mai mare operator local de telecomunicaţii mobile, cu 10,355 milioane de clienţi la finele anului 2008.

Operatorul este parte a grupului France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicaţii din lume, cu peste 182 de milioane de clienţi pe cinci continente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici