Achim Irimescu a fost numit secretar de stat în Ministerul Agriculturii

Premierul Victor Ponta l-a numit secretar de stat în Ministerul Agriculturii pe Achim Irimescu, reprezentant al Delegaţiei României pe lângă Comisia Europeană.

343 afișări
Imaginea articolului Achim Irimescu a fost numit secretar de stat în Ministerul Agriculturii

Achim Irimescu a fost numit secretar de stat în Ministerul Agriculturii (Imagine: Calin Cosmaciuc/Arhiva Mediafax Foto)

"Demnitarul nou numit va coordona cele două Agenţii de Plăţi care gestionează fondurile europene pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Autoritatea de Management şi relaţia cu direcţiile tehnice din cadrul Comisiei Europene", a anunţat Ministerul Agriculturii, într-un comunicat.

Irimescu a fost propus secretar de stat de către ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.

Doctor în economie agrară, Irimescu este, din 1998, şeful secţiei Agricultură, Pescuit şi Dezvoltare Rurală al Reprezentanţei Permanente a României pe lângă Uninea Europeană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici