Activitatea Google din România va fi coordonată de la Londra

Activitatea Google din România va fi condusă de Basak Tamar, directorul diviziei de operaţiuni pe noi pieţe, de la Londra, care va fi asistat de analistul pentru pieţele emergente, Cosmina Dorobanţu, după ce fostul reprezentant al companiei americane a plecat la Romtelecom.

36 afișări
Imaginea articolului Activitatea Google din România va fi coordonată de la Londra

Activitatea Google din România va fi coordonată de la Londra (Imagine: Mediafax Foto)

"Google îşi continuă investiţiile în Europa, incluzând Romania. Piaţa românească este foarte importantă pentru noi. Basak va conduce operaţiunile noastre din România în această perioadă de interimat. Ea şi echipa ei va asigura un management continuu al operaţiunilor noastre curente. Faptul ca Basak nu lucrează în România nu este relevant în raport cu angajamentul nostru pentru termen lung pentru piaţa românească", a declarat reprezentantul Google, care deţine cel mai accesat motor de căutare pe Internet.

Fostul consultant pentru România al Google, Radu Tudorache, a preluat funcţia de director de servicii de voce pe segmentul rezidenţial în cadrul Direcţiei Comerciale a Romtelecom.

Înainte de a lucra pentru Google, Tudorache a fost director de reglementare economică în cadrul ANRC, actuala Autoritate Naţională de Reglementare în Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei.

 


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici